Fake: Η νέα σειρά θρίλερ του ANT1+ που ξεκινά σαν ρομάντζο και καταλήγει σε εφιάλτη

(Πηγή: www.zappit.gr)

Το Fake, η αυστραλιανή σειρά που έχει ήδη συζητηθεί έντονα εκτός Ευρώπης, ήρθε στο ANT1+ και αν αγαπάς τα ψυχολογικά θρίλερ, είναι μια άφιξη που αξίζει την προσοχή σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Fake βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Stephanie Wood, το οποίο με τη σειρά του στηρίζεται σε πραγματικά βιώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο κέντρο της ιστορίας βρίσκεται μια δημοσιογράφος και συγγραφέας που γνωρίζει έναν χαρισματικό άντρα μέσω dating app. Εκείνος μοιάζει ιδανικός: επιτυχημένος, ευγενικός, συναισθηματικά διαθέσιμος. Μέχρι που αρχίζουν οι αλήθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που ξεκινά ως μια σύγχρονη ιστορία έρωτα μετατρέπεται σταδιακά σε ένα σκοτεινό παιχνίδι χειραγώγησης, ψεμάτων και ψυχολογικής κακοποίησης που το Fake χτίζει αργά, μεθοδικά, σχεδόν… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *