F4C70F62-A322-4DBE-B505-2B8DD46D6AEF

(Πηγή: www.zarpanews.gr)

Χαμηλό βαρομετρικό επικρατεί στο Μ. Μαξίμου. Αιτία οι έντονες διαστάσεις που έχει πάρει η «φωτογραφική» τακτοποίηση του θέματος της επιμέλειας τέκνων της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη (Δείτε ΕΔΩ)

Τα σχόλια είναι κάτι παραπάνω από αρνητικά και κατηγορείται πλέον η κυβέρνηση για «ρουσφετολογική» ρύθμιση που αφορά μια ιδιωτική υπόθεση μιας διακεκριμένης υπουργού.

«Δίνουμε μια εικόνα καθεστωτική, που δεν μας αρμόζει» σχολίαζε το πρωί στο τηλέφωνο στους συνομιλητές του κυβερνητικό στέλεχος. Δηλαδή ότι «όταν δεν μας βολεύει μια δικαστική απόφαση, αλλάζουμε τον νόμο».

Το κακό κλίμα αποτυπώθηκε και στον «πρωινό καφέ», ο οποίος έγινε με την απουσία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος επέστρεφε από… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *