Μπλακ άουτ στον Περιφερειακό: Δίπλωσε νταλίκα και έκοψε την κυκλοφορία προς δυτικά

(Πηγή: www.voria.gr)

Χάος επικρατεί στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης όταν νταλίκα εξετράπη της πορείας της και δίπλωσε στο ύψος της εξόδου προς Κωνσταντινουπολίτικα, μετά το τούνελ της Τούμπας, στο ρεύμα προς δυτικά.

Ως αποτέλεσμα, έχουν σχηματιστεί ουρές τουλάχιστων 7 χιλιομέτρων, μέχρι και τη συμβολή του αυτοκινητοδρόμου με την ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών!

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί εντελώς ενώ στο σημείο βρίσκεται η Τροχαία η οποία πραγματοποιεί εκτροπή των οχημάτων μέσω των οδών Σταγειρίτη και Λαμπράκη, που κυριολεκτικά βρίσκονται στο κόκκινο, καθώς είναι τεράστιος ο κυκλοφοριακός φόρτος που δέχονται.

Να σημειωθεί ότι η νταλίκα, με την εκτροπή της, προκάλεσε μετατόπιση των προκατασκευασμένων τσιμεντένιων στηθαίων… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *