Βιολάντα: Το ντοκουμέντο από το σημείο της διαρροής προπανίου, οι συλλήψεις στελεχών του εργοστασίου και η νέα ανακοίνωση της εταιρείας

(Πηγή: www.newsit.gr)

Η διαρροή προπανίου ήταν τελικά αυτή που προκάλεσε τη μοιραία έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα» στα Τρίκαλα, η οποία στοίχισε τη ζωή πέντε εργατριών της νυχτερινής βάρδιας τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Τρίτης (27.01.2026), ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου «Βιολάντα» στα Τρίκαλα, ο τεχνικός ασφαλείας και ο υπεύθυνος βάρδιας της βιομηχανίας μπισκότων τη μοιραία νύχτα, συνελήφθησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα, σε ρεπορτάζ του ΕΡΤnews παρουσιάζεται το σημείο όπου, όπως φαίνεται, σημειωνόταν διαρροή προπανίου, η οποία τελικώς προκάλεσε την φονική έκρηξη και ισοπέδωσε τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου.

Τα κλιμάκια της πυροσβεστικής χρειάστηκε να σκάψουν στο σημείο με τους πραγματογνώμονες,… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *