Γιάννης Βρούτσης για την τραγωδία του ΠΑΟΚ: «Θα στηρίξουμε κάθε αίτημα για διακοπή αθλητικών δραστηριοτήτων»

(Πηγή: www.newsit.gr)

Ο Γιάννης Βρούτσης στη Βουλή (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Το τραγικό δυστύχημα με τους 7 νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία, έχει “παγώσει” το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει διακοπή των πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κανονικά αύριο (29/01/26) κόντρα στη Λιόν, αφού η UEFA δεν έκανε δεκτό σχετικό αίτημα για αναβολή, αλλά ο Γιάννης Βρούτσης τόνισε στην ΕΡΤ, πως το υπουργείο Αθλητισμού θα στηρίξει τις διοργανώτριες αρχές στο συγκεκριμένο θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη έχει αναβληθεί επίσημα το ΠΑΟΚ – Μύκονος Betsson από την GBL, με τον Βρούτση να τονίζει χαρακτηριστικά ότι «το υπουργείο Αθλητισμού θα στηρίξει κάθε… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *