Ο Τραμπ συγκρίνει τον εαυτό του με Κένεντι και Λίνκολν: «Έχω πολλούς που με σημαδεύουν, δεν ξέρω πόσο ακόμη θα ζω»

(Πηγή: www.newsit.gr)

Στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση την Καθαρά Δευτέρα (23.02.2026) μετά τον θάνατο του 21χρονου εισβολέα στο Μαρ α Λάγκο, ο Ντόναλντ Τραμπ παραλλήλισε τον εαυτό του με τους προκατόχους του, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι και Αβραάμ Λίνκολν, που έπεσαν νεκροί από δολοφονικές επιθέσεις.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Donald Trump σε εκήλωση προς τιμήν των «Οικογενειών Αγγέλων» / REUTERS / Φωτογραφία Evelyn Hockstein

«Έχω πολλούς που με σημαδεύουν, έτσι δεν είναι;», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή το τελευταίο περιστατικό, όταν νεαρός εισβολέας στην κατοικία του Προέδρου των ΗΠΑ, στο Μαρ α Λάγκο στη Φλόριντα, τραυματίστηκε θανάσιμα από τους ανθρώπους της ασφάλειάς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *