Πόλεμος στο Ιράν / Πώς επηρεάζει τον τουρισμό στην ανατολική Μεσόγειο

(Πηγή: tvxs.gr)

Η επίθεση των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ στο Ιράν αρχίζει να επηρεάζει άμεσα την τουριστική βιομηχανία, καθώς πολλοί Ευρωπαίοι ταξιδιώτες αλλάζουν προορισμό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Τουριστικές εταιρείες αναφέρουν ότι οι ταξιδιώτες από τη Βρετανία και την ηπειρωτική Ευρώπη εγκαταλείπουν όλο και περισσότερο σχέδια για διακοπές στην ανατολική Μεσόγειο και στρέφονται προς πιο «ασφαλείς» και εύκολα προσβάσιμους προορισμούς στη δυτική Μεσόγειο ή ακόμη και στην Καραϊβική.

Προορισμοί όπως η Κύπρος, η Τουρκία και η Ελλάδα φαίνεται να επηρεάζονται από την αβεβαιότητα που προκαλεί η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, όπως επισημαίνει η Guardian. Οι ακυρώσεις πτήσεων, οι περιορισμοί στον εναέριο χώρο… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *