Έβγαλαν “λαβράκι” η ΑΥΓΗ ο Νίκος Παππάς: «Να ελεγχθεί η νομιμότητα της (σκανδαλώδους) εξαίρεσης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τις αποζημιώσεις επιβατών»

(Πηγή: thefaq.gr)

Τη σκανδαλώδη υπουργική απόφαση, η οποία εξαιρεί την ΤΡΑΙΝΟΣΕ από το να χορηγεί αποζημιώσεις σε επιβάτες όπως στην περίπτωση με το πρωτοφανές φιάσκο του επιτελικού κράτους στην κακοκαιρία Ελπίδα, και αποκαλύπτει σήμερα η έντυπη ΑΥΓΗ, σχολιάζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Ο Νίκος Παππάς ζητά επιτακτικά «να ελεγχθεί η νομιμότητα της εξαίρεσης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τις αποζημιώσεις επιβατών» και τονίζει πως η «κυβέρνηση Μητσοτάκη οφείλει να απαντήσει σε όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της Αυγής».

Όπως εξηγεί ο Νίκος Παππάς, «για το γεγονός, δηλαδή, ότι έχει αποπειραθεί να εξαιρέσει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την υποχρέωση καταβολής αποζημιώσεων σε επιβάτες – χρήστες… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.