Επίθεση Αρβανίτης σε ΕΕ – Μητσοτάκη, Μηταράκη και Τοπική Αυτοδιοίκηση για το Προσφυγικό! Κάλεσμα στους πολίτες σε Μυτιλήνη και νησιά να μην επιτρέψουν δομές – “Γκουαντάναμο” στον τόπο τους

(Πηγή: thefaq.gr)

Οι κάτοικοι των νησιών μπορούν με τις κινητοποιήσεις τους να αποτρέψουν τις πολιτικές Μητσοτάκη – ΕΕ στο προσφυγικό και τη δημιουργία των δομών – «Γκουαντάναμο» στα νησιά μας, υπογράμμισε ο Κώστας Αρβανίτης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Νησί, ενόψει της αυριανής σχετικής διαμαρτυρίας στη Λέσβο και στη Χίο.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, από την Πολωνία όπου βρίσκεται στο πλαίσιο επίσημης αποστολής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση της ΕΕ στο προσφυγικό και επικίνδυνη την πολιτική Μητσοτάκη στο ίδιο θέμα.

Παράλληλα, επανέλαβε το αίτημα για άμεσες και ισότιμες μετεγκαταστάσεις σε όλες της χώρες της ΕΕ, ενώ επέκρινε τον Περιφερειάρχη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.