Απίστευτα επίκαιρη η παρέμβαση Τσίπρα για την “τραγική ασφυξία” στην κοινωνία: Το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη έχει ξανά η Ελλάδα, κι ακόμα δεν έχει πέσει τουφεκιά … στην Ουκρανία!

(Πηγή: thefaq.gr)

Απίστευτα επίκαιρη κι εύστοχη αποδεικνύεται και η σημερινή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για την “τραγική ασφυξία” στην κοινωνία (αγρότες-έμποροι-καταναλωτες- νοικοκυριά” από την ενεργειακή φτώχεια που μαστίζει την πατρίδα μας και την εκτόξευση των τιμών των αγαθών των εξόδων διαβίωσης και του πληθωρισμού.

Πέρα από τα επικοινωνιακά σόου τύπου έκτακτης σύγκλισης ΚΥΣΕΑ στο Μαξίμου για την “ουκρανική κρίση” παρουσία του Υπ Ενέργειας, για να διαμοιραστούν ακόμα μια φορά οι “εγκληματικές” ευθύνες Μητσοτάκη, και στην ενέργεια, δεξιά – αριστερά, η πικρή πραγματικότητα είναι ότι: Η Ελλάδα είναι η πιο ακριβή χώρα στην ΕΕ στην τιμή της μεγαβατώρας με 187,5 ευρώ σύμφωνα με τον… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.