Καλαφάτης: «Επανεκκίνηση για το Μπιτ Παζάρ – Ανάπτυξη με προστασία της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς και των παραδοσιακών επαγγελμάτων»

(Πηγή: thesstoday.gr)

«Επανεκκινούμε το Μπιτ Παζάρ. Ορίζουμε το νομοθετικό πλαίσιο για την ανάπτυξη με την ταυτόχρονη προστασία της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της αγοράς, αλλά και την προστασία της παραδοσιακής χρήσης των καταστημάτων – παλαιοπωλείων σε σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον. Με την απόφαση που βρίσκεται ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση συνδυάζουμε τη διατήρηση και ανάδειξη της αρχικής μορφής κτηρίων – καταστημάτων της αγοράς, των δραστηριοτήτων που υπήρχαν, αλλά και την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων», τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, μετά την υπογραφή της απόφασης που αφορά στον καθορισμό όρων και περιορισμών χρήσεων στο σύνολο κτηρίων – καταστημάτων της διατηρητέας… Πηγή (Πηγή: thesstoday.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.