Μαρτυριάρης πάλι ο Ερντογάν: «Με Μητσοτάκη είπαμε να προχωρήσουμε τις συνομιλίες χωρίς μεσάζοντες – Ανοίγονται νέες πόρτες στην ενέργεια, αλλά δεν τις αποκαλύπτω»

(Πηγή: thefaq.gr)

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά την επιστροφή του από την έκτακτη σύνοδο κορυφής ηγετών του ΝΑΤΟ, την οποία χαρακτήρισε παραγωγική και επιτυχημένη από κάθε άποψη.

Ερωτηθείς για τις πολλαπλές επισκέψεις ηγετών στην Τουρκία, ο Ερντογάν απάντησε ότι: «Φυσικά, η Ρωσία-Ουκρανία αποτελεί το κύριο θέμα, αλλά με αυτές τις επισκέψεις έχουμε και την ευκαιρία να συζητήσουμε τις διμερείς μας σχέσεις. Συζητάμε επίσης τα προβλήματα της περιοχής».

«Κατά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ποια βήματα θα μπορούσαμε να κάνουμε για την εξάλειψη των γνωστών προβλημάτων στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Στην επόμενη διαδικασία, είπαμε, ας… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.