ΗΛΙΕΛΑΙΟ, ΠΑΤΑΤΕΣ, ΕΣΤΙΑΣΗ: ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

(Πηγή: www.voria.gr)

Το πανάκριβο πια ηλιέλαιο έχει οδηγήσει σε αναπροσαρμογή των πλάνων των εστιατόρων που θα αποφύγουν το τηγάνισμα πατάτας. Τι λένε οι παραγωγοί.

Μπορεί να αποτελεί έναν από τους κλασικότερους… συνοδοιπόρους στα κυρίως πιάτα όλων των Ελλήνων, ωστόσο η κατακόρυφη αύξηση της τιμής του ηλιέλαιου τροφοδοτεί σενάρια περί «αποπομπής» της από τα μενού των εστιατορίων.Ο λόγος φυσικά για την τηγανητή πατάτα, η οποία αποτελεί σταθερή αξία στην εστίαση, καθώς βρίσκεται σχεδόν πάντα στις παραγγελίες των θαμώνων εστιατορίων και ταβερνών.Όμως, το πανάκριβο πια ηλιέλαιο έχει οδηγήσει σε αναπροσαρμογή των πλάνων των εστιατόρων, αφού, εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, η παρασκευή τηγανητής πατάτας μπορεί… Πηγή (Πηγή: www.voria.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.