Κονιορτοποίησε … τις κατηγορίες εις βάρος της η Ελένη Τουλουπάκη: “Ουδείς μπορεί να αποφύγει τον έλεγχο” – Κατέθετε 14 ώρες χωρίς ανάσα, και υπόμνημα 125 σελίδες

(Πηγή: thefaq.gr)

«Πολύ σκληρή για να πεθάνει» αποδεικνύεται για όσους πίστευαν το αντίθετο, η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, η οποία αντέκρουσε όλες τις κατηγορίες εναντίον της και μετά από μαραθώνια κατάθεση 14 ωρών στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών στην υπόθεση Novartis, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

– Διαβάστε: Γυρίζει καταπάνω τους η Novartis ! Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Ελένη Τουλουπάκη μετά την απολογία της για το σκάνδαλο

Η κ.Τουλουπάκη, η οποία κατέθεσε και υπόμνημα 125 σελίδων, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης εξουσίας (κακούργημα) και τα πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα, της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, της… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.