Τι κρύβει η φράση του Τσίπρα: “Δεν ερχόμαστε να διαχειριστούμε την τραγική κατάσταση, Ερχόμαστε να την αλλάξουμε εκ βάθρων”. Τα νομοσχέδια Μητσοτάκη που θα καταργηθούν την επόμενη μέρα. Μήνυμα στο ΚΙΝΑΛ: Η Ελλάδα η συνέχεια της Ισπανίας και της Πορτογαλίας

(Πηγή: thefaq.gr)

«Δεν ερχόμαστε να διαχειριστούμε την τραγική κατάσταση που δημιούργησε η πολιτική του κ. Μητσοτάκη. Ερχόμαστε να την αλλάξουμε εκ βάθρων» !

Η φράση αυτή του Αλέξη Τσίπρα μέσα στο κατάμεστο Tae Kwon Do χθες βράδυ, είναι – για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ – η “λυδία λίθος” για την προοδευτική κυβέρνηση, την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών με απλή αναλογική!

–  Διαβάστε: Αλέξης Τσίπρας: «Δεν ερχόμαστε να διαχειριστούμε την τραγική κατάσταση που δημιούργησε ο Μητσοτάκης. Ερχόμαστε να την αλλάξουμε εκ βάθρων!» (vid)

Ο Αλέξης Τσίπρας με αυτήν την κοινή πολιτική προγραμματική συμφωνία, ξεκλειδώνει τις “κλειδαριές” για την συστράτευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων, που βρίσκονται… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.