Ένοχοι για κακούργημα ο κοσμηματοπώλης και ο μεσίτης στη δίκη του Ζακ Κωστόπουλου – Αθώοι οι 4 αστυνομικοί! Έκρηξη από τους συγγενείς και τη μάνα του Π Φύσσα – μπήκαν ΜΑΤ στην αίθουσα

(Πηγή: thefaq.gr)

Δίκη #ΖακΈνοχοι οι κυρ ΠαντεληδεςΑθώοι οι αστυνομικοί.Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία (4-3) Πρόεδρος και δύο ένορκοι είχαν την άποψη οτι οι αστυνομικοί θα πρέπει να καταδικαστούν για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβηςΟργη και ένταση στο άκουσμα της απόφασης pic.twitter.com/ErUCtZCnvT

Ένοχοι για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης κρίθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο 77χρονος ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου της οδού Γλαδστωνος Σπ. Δημόπουλο και ο 59χρονο μεσίτης Αθ. Χορταριάς, στη δίκη για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

— Marka2 (@Marka2_) May 3, 2022

Η έδρα συντασσόμενη με την εισαγγελική πρόταση αθώωσε τους τέσσερις αστυνομικούς που συνέβαλαν με τα χτυπήματα τους… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.