Ευτυχώς που δεν έχει διαλύσει τη μεσαία τάξη ο Μητσοτάκης! Έμποροι στον Αλέξη Τσίπρα: Η ρήτρα αναπροσαρμογής είναι δεύτερο νοίκι, δεν βγαίνουμε

(Πηγή: thefaq.gr)

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν κάτοικοι και έμποροι του Κερατσινίου στον Αλέξη Τσίπρα, κατά την περιοδεία του το πρωί του Σαββάτου.

Καταστηματάρχες και καταναλωτές εξέφρασαν την απελπισία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τις αλλεπάλληλες αυξήσεις και τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος.

«Δεν σε υποδεχόμαστε σαν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά σαν επόμενο πρωθυπουργό της χώρας» του είπε ένας νέος που καλωσόρισε τον Αλέξη Τσίπρα. είπε ένας νέος που καλωσόρισε τον Αλέξη Τσίπρα.

«Έχω μαγαζί χωρίς κουζίνες, ούτε πλυντήρια. Μόνο φως μου ήρθε ένας λογαριασμός αυξημένος πάνω από 100%» ανέφερε ένας καταστηματάρχης. Αναφερόμενος στη ρήτρα αναπροσαρμογής, τόνισε πως «είναι βραχνάς, ένα δεύτερο νοίκι. Δεν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.