Κόλαφος ο Πάνος Σκουρλέτης : “Το αποτέλεσμα των πρόσφατων φοιτητικών εκλογών οδήγησε στην ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης στους φοιτητές”

(Πηγή: thefaq.gr)

Σήμερα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τραυματίστηκε από δυνάμεις των ΜΑΤ ένα μέλος των φοιτητικών συλλόγων και χτυπήθηκαν εκατοντάδες άλλοι, πλημμυρίζοντας με οργή και αποτροπιασμό την καρδιά και το μυαλό όλου του δημοκρατικού κόσμου. Ο κ. Μητσοτάκης, με την κατάργηση του ασύλου και με τη δημιουργία της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας χάραξε δρόμο κλιμάκωσης της έντασης και της βίας στα πανεπιστήμια, για να χτυπήσει το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα τους.

Τα ελπιδοφόρα αποτελέσματα των πρόσφατων φοιτητικών εκλογών, θα οδηγούσαν σε στροφή πολιτικής μια κυβέρνηση με δημοκρατική ενσυναίσθηση. Αλλά για μια κυβέρνηση που εχθρεύεται τα δικαιώματα της νεολαίας, είναι μονόδρομος η ολομέτωπη επίθεση. Η ζωή… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.