Σπίρτζης – Καλαματιανός για την ωμή βία των ΜΑΤ κατά φοιτητών στο ΑΠΘ: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε ρεβανσιστική έξαρση κατά των νέων και της ακαδημαϊκής ελευθερίας» – «Να διερευνηθεί το περιστατικό και να τιμωρηθεί ο αστυνομικός»

(Πηγή: thefaq.gr)

Με κοινή του δήλωση οι Χρήστος Σπίρτζης και Διονύσης Καλαματιανός, τομεάρχης ΠροΠο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αναπληρωτής τομεάρχης ΠροΠο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αντίστοιχα, καταγγέλουν την ωμή βία, την καταστολή και τις δολοφονικές ενέργειες των ΜΑΤ, που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά σήμερα Πέμπτη φοιτητής στο ΑΠΘ, και τονίζουν πως την μόνη ευθύνη έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ενώ, ζητούν άμεση διερεύνηση του περιστατικού και την παραδειγματική τιμωρία του αστυνομικού που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού φοιτητή.

-Διαβάστε: Βίντεο – ντοκουμέντο με την ευθεία βολή κατά φοιτητών στο ΑΠΘ: «Αν η κρότου λάμψης είχε χτυπήσει καλά το… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.