Το σημείο που ο Καραμανλής βάζει στο στόχαστρο Μητσοτάκη – Δένδια για τα ελληνοτουρκικά καταχειροκροτούμενος: Με εκπτώσεις στην εθνική κυριαρχία δεν εξασφαλίζεται η ειρήνη – Το πραγματικό κίνητρο της Τουρκίας δεν είναι οι υδρογονάθρακες αλλά η εις βάρος μας ανατροπή στο Αιγαίο! (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Ισχυρό μήνυμα ανελαστικότητας σε ότι έχει να κάνει με τα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα στα ελληνοτουρκικά, έστειλε προς το δίδυμο Μητσοτάκη – Δένδια ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μιλώψνατς το απόγευμα σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής. Σε μια κατάμεστη από γαλάζιο κοινό αίθουσα, ανάμεσα τους και ο επίσης πρώην πρόεδρος και Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικεφαλής ομάδας βουλευτών της ΝΔ, ο Κώστας Καραμανλής καταχειροκροτήθηκε στο σημείο που αφήνει αιχμές για Μητσοτάκη – Δένδια και την πολιτική τύπου “το Ορουτς Ρέις το παρεσυρε ο αέρας σχεδόν μέχρι το Σούνιο”…

#Μητσοτακης – Δένδιας στο στόχαστρο Καραμανλή
Σαφέστατα προειδοποίηση για την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.