Τρία ερωτήματα – “καρφιά” σε Μητσοτάκη – Παναγιωτόπουλο για την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, από τον “Ριζοσπάστη”: Δηλαδή … ήταν “άχρηστα” τα όπλα που είχαν έως τώρα οι στρατιωτικοί μας στα νησιά για να αντιμετωπίσουν τυχόν τουρκική επίθεση;

(Πηγή: thefaq.gr)

Η απόφαση για την αποστολή των σοβιετικής προέλευσης Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης (ΤΟΜΑ) BMP-1 στην Ουκρανία αποτέλεσε την κορύφωση στην ταχύτατα αναβαθμιζόμενη, εξαιρετικά επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ΝΑΤΟ – Ρωσίας. Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για τον ελληνικό λαό εξαιτίας αυτής της εμπλοκής είναι δυνητικά ανυπολόγιστοι.

Η κυβέρνηση έχει πλήρη συναίσθηση των καταστροφικών συνεπειών για τον λαό από την εγκληματική πρόσδεση της Ελλάδας στο άρμα των ληστρικών επιδιώξεων του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ. Αυτό ακριβώς είναι ένα βασικό στοιχείο που αιτιολογεί απόλυτα το ότι μια ιδιαίτερα σοβαρή συμφωνία αποφασίστηκε «εν κρυπτώ και παραβύστω».

Αναμφισβήτητα, η κυρίαρχη συνέπεια υλοποίησης και αυτής… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.