SKILLS DEVELOPMENT AND EVALUATION CAMP 2022

Το Skills Development and Evaluation Camp 2022 φέρνει στον Βόλο για 2η χρονιά μία εξαιρετική ομάδα προπονητών οι οποίοι στις εγκαταστάσεις της ΑΓΡΙΑΣ θα αξιολογήσουν  κάθε αθλητή και αθλήτρια μέσα από τη διαδικασία των προπονήσεων ατομικής βελτίωσης, των εργομετρικών τεστ και των εκπαιδευτικών αγώνων 3Χ3 και 5Χ5, δίνοντας συμβουλές και εφόδια για την βελτίωση της τεχνικής, των φυσικών ικανοτήτων και της τακτικής σκέψης στον αγώνα.

Η παρουσία προπονητή εγνωσμένης αξίας από το Ν.Β.Α με πολύ μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη του αθλητή σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και το επιτελείο των προπονητών από την Ελλάδα με εξειδίκευση στις αναπτυξιακές ηλικίες εξασφαλίζουν μία μοναδική εμπειρία για τους αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετέχουν.

Οι Αχιλλέας Δεμέναγας και Γιώργος Παντελάκης φέρνουν τη σφραγίδα του Athens Sports Hall, του πλέον εξειδικευμένου κέντρου τεχνικής και φυσικής βελτίωσης του καλαθοσφαιριστή στην Ελλάδα.

Οι Πάρις Λότφι, Αγγελική Θανασούλη και Κώστας Σιδηρόπουλος είναι προπονητές που κατάγονται από το Βόλο, γαλουχήθηκαν ως αθλητές στην πόλη μας και κατάφεραν να βρίσκονται σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο ως προπονητές στις συγκεκριμένες αναπτυξιακές ηλικίες με επιτυχίες τόσο εντός αλλά και εκτός Βόλου (Λάρισα, Αθήνα).

Ο Νίκος Σαρρής ιδιοκτήτης του Athletes Performance στη Χαλκίδα με εξειδίκευση στη μέτρηση και αξιολόγηση αθλητών και  μεγάλη εμπειρία ως Strength and Conditioning Coach σε σωματεία μπάσκετ και ποδοσφαίρου αξιολογήσει όλους τους αθλητές μέσα από συγκεκριμένες μετρήσεις στη διάρκεια του camp.

Κοντά σε αυτό το εξαιρετικό επιτελείο, φιλοξενούμενος του camp θα βρίσκεται ο Mike Procopio ένα όνομα με εξαιρετική φήμη στο NBA.

 Ο Mike Procopio ήταν ο Director of Player Development των Dallas Mavericks για έξι χρόνια (2013-2019) και ο Stragetic Game Management του αείμνηστου Kobe Bryant για τέσσερα χρόνια (2009-2021). Συνεργάστηκε με τους Boston Celtics στο τμήμα Scouting για 4 χρόνια ως υπεύθυνος αξιολόγησης αθλητών από όλες τις ηπείρους, υποψηφίων για το NBA Draft και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην ανίχνευση ταλέντων και την ανάπτυξή τους. Στο πρόγραμμα του HOOP CONSULTANTS, στην ιδιωτική εγκατάσταση ATTACK ATHLETICS στο Σικάγο του Ιλινόις, συνεργάζεται με προπονητές και αθλητές όλως των βαθμίδων από το High School εως το NBA. Τα τελευταία 25 χρόνια, έχει εργαστεί και βοηθήσει στην ανάπτυξη μερικών από τους καλύτερους παίκτες που έπαιξαν ποτέ στο NBA, όπως ο Kobe Bryant, Dirk Nowitzki, Dwyane Wade, Trace McGrady, Paul Pierce, Rajon Rondo και πολλών άλλων.

Κοντά στο Camp βρίσκεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας που στηρίζει την προσπάθεια αυτή και στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η παρουσία και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων του αθλητισμού που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη διοργάνωση.

Στο camp θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες 12-20 ετών και οι θέσεις περιορίζονται στις 60. Οι συμμετέχοντες θα διαμείνουν στο Portaria Hotel 4*.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.demenagasbt.gr  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.