Σταμάτης Μαλέλης: “Πιστεύω ότι θα γίνουν εκλογές τον Οκτώβριο – Θεωρώ ότι ο Σουλτάνος παίζει ένα «τελευταίο χαρτί» – Δεν πρέπει με τίποτα να χαλάσει η καθημερινή σχέση Ελλήνων και Τούρκων” (vid – MEGA)

(Πηγή: thefaq.gr)

Για τις ελληνοτουρκικές προκλήσεις και την κατάσταση στα νησιά του βόρειου Αιγαίου μίλησε ο γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega και υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Σταμάτης Μαλέλης.

«Ανησυχούν πια όλους μας οι απειλές της Τουρκίας. Ο Ερντογάν απειλεί πλέον ευθέως, έχει ξεφύγει από την απλή ρητορική και κάνει πρωτοφανή πράγματα, απειλεί μέσω twitter» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαλέλης ερωτηθείς εάν τον ανησυχούν οι προκλήσεις τις Τουρκίας.

Μιλώντας στο MEGA, σημείωσε πως η χώρα μας αντιμετωπίζει τον Τούρκο πρόεδρο με σωστό τρόπο και πως ελπίζει ότι ο ίδιος θα σταματήσει τη ρητορική αυτή από μόνος του.

«Θεωρώ πως εγκλωβίζεται πρώτον γιατί έρχονται εκλογές και θέλει πάση θυσία να πάρει και την επόμενη εκλογική αναμέτρηση που… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.