Προοδευτικοί Οικονομολόγοι: Απάντηση – κόλαφος στις προκλητικές δηλώσεις του υφ/γου του Μητσοτάκη, Γιάννη Τσακίρη: “Μετά το νοσηλευτικό-ιατρικό προσωπικό ήρθε η ώρα των Λογιστών!”

(Πηγή: thefaq.gr)

Την περασμένη Παρασκευή ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Τσακίρης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Σκάλκος σε συνάντησή τους με φορείς με θέμα τις επιστρεπτέες προκαταβολές και προγράμματα ανάπτυξης, προχώρησαν σε μία πρωτοφανή συκοφαντική επίθεση προς λογιστές-φοροτεχνικούς και συμβούλους επιχειρήσεων, ώστε να αποποιηθούν των ευθυνών τους.

– Διαβάστε: Είναι σίγουρα … υπουργός; Τσακίρης: «Απολύστε τους λογιστές και μην πληρώσετε τους συμβούλους» (Video

– Διαβάστε: Ο Τσακίρης… βλέπει εχθρούς(!) και τα ρίχνει στην «αντικυβερνητική μοντιαζιέρα» για τις δηλώσεις του περί απολύσεων…

Οι Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδος προχώρησαν ασε ανακοίνωση-απάντηση, στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (επιστημονικό φορέα λογιστών/οικονομολόγων), στις πρωτοφανε΄λις δηλώσεις του κ Τσακίρη

Η ανακοίνωση… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.