Η απίστευτη θεωρία του κυβερνητικού εκπροσώπου για να δικαιολογήσει τη στήριξή του στην αποφυλάκιση Λιγνάδη: Κοινωνία και πολιτική είναι διαφορετικά πράγματα…

(Πηγή: thefaq.gr)

Με μια απίθανη θεωρία, ενδεικτική της διάθεσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αποχρωματίζει όλα τα γεγονότα για να μην επιβαρύνεται με το αυτονόητο πολιτικό κόστος όσων κάνει, επέλεξε να τοποθετηθεί για την αποφυλάκιση Λιγνάδη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο ίδιος για ακόμη μια φορά επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λέγοντας πως, η αποφυλάκιση Λιγνάδη «δημιουργεί εύλογα ερωτήματα αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος… γιατί προσπαθεί να δηλητηριάσει την κοινωνία, εκμεταλλευόμενος την υπόθεση Λιγνάδη πολιτικά»!

«Η κοινωνία αναρωτιέται πως είναι δυνατόν κάποιος που καταδικάζεται για βιασμό να μένει ελεύθερος. Είναι ένας εύλογος προβληματισμός, όμως αυτό είναι μεγάλη απόσταση από την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.