Μεγαλειώδης εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου: Η συγκίνηση του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο κοινό που δεν σταματούσε να τον χειροκροτά

Κοιτάμε μπροστά, αλλάζουμε την πόλη!

Δυναμικός. Μαχητικός. Ώριμος. Με λόγο ουσιαστικό ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στη σημερινή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου στο πλαίσιο της οποίας έκανε έναν απολογισμό για την πορεία του ίδιου και των συνεργατών του την τελευταία τριετία. 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Δήμαρχος της πόλης εμφανίστηκε συγκινημένος καθώς νωρίτερα οι συνεργάτες του, του επεφύλαξαν μια ιδιαίτερη έκπληξη με ένα βίντεο το οποίο προβλήθηκε και την κόρη του η οποία σπουδάζει στο εξωτερικό να δηλώνει η φανατικότερη οπαδός και θαυμάστρια του. 

Με λόγο μεστό ο Δήμαρχος κατάφερε να κινηθεί σε πολύ ήπιους τόνους αποφεύγοντας την όποια αντιπαράθεση με την προηγούμενη διοίκηση και επικεντρώνοντας την ομιλία του στο ουσιαστικό έργο που έχει ήδη καταγραφεί αλλά και στον περαιτέρω σχεδιασμό της διοίκησης του Δήμου.

Το κοινό ωστόσο δε σταμάτησε να τον χειροκροτεί όταν εκείνος αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του Δήμου και δη στο έργο που αφορά στην πρόνοια για τα άτομα με ειδικές δεξιότητες. Μια συγκινητική στιγμή που ο ίδιος λύγισε και συγκινήθηκε με το κοινό να τον χειροκροτεί παρατεταμένα.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν τους ο υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Δημήτρης Κούβελας και Άννα Ευθυμίου αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης μεταξύ των οποίων,  ο επικεφαλής της παράταξης Πράξη για τη Μακεδονία Χρήστος Παπαστεργίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Τρελόπουλος, ο Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Μητράκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.