Συγκινεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Την Παρασκευή κάναμε την κηδεία και το Σάββατο πήγα κι έπαιξα για εκείνον»

(Πηγή: www.zappit.gr)

Home / Ψυχαγωγία / Συγκινεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Την Παρασκευή κάναμε την κηδεία και το Σάββατο πήγα κι έπαιξα για εκείνον»
Συγκινεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Την Παρασκευή κάναμε την κηδεία και το Σάββατο πήγα κι έπαιξα για εκείνον»
Δευτέρα, 12.12.2022, 14:34
Zappit@ZAPPIT_

“Οι γονείς μου δεν ήθελα να έρχονται στο γήπεδο. Ερχόντουσαν κρυφά κι έβλεπαν από την πόρτα στο τέλος κάποια στιγμιότυπα” εξομολογείται ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Καλεσμένος στην εκπομπή Τετ-α-Τετ του Τάσου Τρύφωνος ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο κορυφαίος παίκτης και προπονητής του μπάσκετ μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στη Νίκαια, τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό αλλά και τον… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *