Θα αποδεχθούν οι Αμερικανοί μια Corvette SUV;

(Πηγή: www.newsauto.gr)

Αναγκαιότητα ή «ιεροσυλία»; Τα μελλοντικά σχέδια της Chevrolet για την Corvette είναι πολλά και δεν είναι απαραίτητο να περιορίζονται στην παρούσα εικόνα τού αμερικανικού supercar.

Πρόσφατα, έγινε γνωστή η πληροφορία ότι η λέξη «Corvette» πιθανόν θα πάψει να προσδιορίζει μόνον το γνωστό μοντέλο τής Chevrolet και ότι θα χαρακτηρίσει μια ολόκληρη εταιρεία.

Στην περίπτωση που θα γίνει αυτό, τα νέα αυτοκίνητα της Corvette θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητα, θα έχουν διάφορες μορφές αμαξώματος και θα εντάσσονται σε διαφορετικές κατηγορίες οχημάτων.

Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τα στελέχη της Chevrolet και της General Motors (στην οποία ανήκει), η (εταιρεία) Corvette θα έχει στην γκάμα… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *