(Πηγή: seleo.gr)
Μια ανάσα από την εκθρόνισή του βρέθηκε φέτος ο «βασιλιάς» του γιορτινού τραπεζιού, το χοιρινό κρέας, με το αρνί και το κατσίκι να διεκδικούν δυναμικά την άνοδό τους προς την κορυφή.
«Δεν προλαβαίνουμε να κόβουμε αρνί και κατσίκι», τονίζει ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης Νίκος Μπαλαμπανίδης και εξηγεί πως «τη στιγμή που όλα τα κρεατικά σημειώνουν μια μεσοσταθμική άνοδο της τάξης του 20%, το αρνί και το κατσίκι διατίθενται φέτος φθηνότερα από την αντίστοιχη περσινή περίοδο, στα 9-10 ευρώ/κιλό, από 12-13 ευρώ/κιλό το 2021».
Χορηγός Επικοινωνίας
Στον αντίποδα, σύμφωνα με τον ίδιο, υποτονικό καταγράφεται φέτος το ενδιαφέρον των καταναλωτών για γαλοπούλα, το κόστος της… Πηγή

