Η πρόεδρος της ΡΑΣ στέλνει στο “σκαμνί” κυβέρνηση υπουργούς και ΟΣΕ για το “έγκλημα” στα Τέμπη: “Είχαμε προειδοποιήσει εγγράφως για τον κίνδυνο, ο κ Καραμανλής δεν με κάλεσε ποτέ …”

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 24.03.23, 13:31“Βόμβα” για την επίχειρηση συγκάλυψης των “κοριών” από τη ΝΔ στη Βουλή: Ο Φέλιξ Μπίτζιος ο οποίος που δεν εξετάστηκε ποτέ από τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής ή την PEGA κατονομάζεται από την πρώην σύζυγό του ως πρωταγωνιστής του σκανδάλου των υποκλοπών! 24.03.23, 12:23Δεν ήταν εθιμοτυπική η συνάντηση Τσίπρα – Σαλμά στο Ελεγκτικό Συνέδριο! Με ΣΥΡΙΖΑ θα λυθούν τα χέρια για την εκτεταμένη ανεπάρκεια και διαφθορά της διακυβέρνησης ΝΔ! 24.03.23, 12:10(Αφού μπορεί …) Νίκος Παπαθανάσης Υφ/γος Ανάπτυξης: Χρώσταγε 1,8 εκατ. και έκρυψε την περιουσία του για να μην την κατασχέσουν 19.03.23, 14:04Χωρίς τέλος η αλαζονεία… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.