Ο Δημήτρης Μανιάτης ακτινογραφεί τη νέα “task force” του ΣΥΡΙΖΑ: Ποιές τάσεις έμειναν απέξω, ποιοι είναι οι νέοι “άτυποι τομεάρχες” μέχρι τις κάλπες και η προσθήκη Μαραντζίδη

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 29.05.23, 12:51Bravo Merve Dizdar! Η συγκλονιστική στιγμή που η θριαμβεύτρια των Καννών αποκαλύπτει το καθεστώς Ερντογάν: “Θα’ θελα να μπω στο πετσί του ρόλου ως ηθοποιός, αλλά δυστυχώς το βιώνω ως γυναίκα από την ώρα που γεννήθηκα” (vid) 29.05.23, 12:33Ο Φαήλος Κρανιδιώτης δικαίωσε όσους προεκλογικά ήταν “καχύποπτοι”: Πήρε θέση και επίσημα στην “γαλάζια” πολυκατοικία! Δήλωση στήριξης Μητσοτάκη 29.05.23, 12:13ΣΥΡΙΖΑ: Πρεμιέρα στο Αιγάλεω του νέου εκλογικού σχήματος με τον Αλέξη Τσίπρα και την 20 μελή Επιτροπή – Βαρύτητα στο Λεκανοπέδιο και την επικοινωνία 19.05.23, 22:43Τσίπρας: Η εντολή της Κυριακής δεν είναι εντολή μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προς όλα κόμματα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.