Πώς η έλλειψη εργαζομένων «χτύπησε» και τα σουβλατζίδικα

(Πηγή: www.cnn.gr)

Σοβαρό πρόβλημα στην εύρεση εργαζομένων οι οποίοι γνωρίζουν την «τέχνη» στο παραδοσιακό έδεσμα των Ελλήνων, το σουβλάκι, αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου.

«Βάζουμε αγγελία και δεν χτυπάει το τηλέφωνο» περιγράφει χαρακτηριστικά στo CNN Greece, o πρόεδρος του Συλλόγου Ψητοπωλών Αττικής, Νίκος Αγγελουσούλης.

Αν και αντίστοιχο πρόβλημα αντιμετωπίζει συνολικά ο κλάδος της εστίασης, στην περίπτωση των σουβλατζίδικων και των ψητοπωλείων υπάρχουν επιπλέον δυσκολίες και έλλειψη κινήτρου, λόγω της φύσης της δουλειάς και των συνθηκών κάτω από τις οποίες καλούνται να δουλέψουν οι εργαζόμενοι, ως ψήστες και τυλιχτές.

Ο κ. Αγγελουσούλης εξηγεί πως πρόκειται για μία ιδιαίτερα απαιτητική δουλειά κυρίως δε τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς… Πηγή (Πηγή: www.cnn.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.