Ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης: Οι γυναικείες παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση – Δείτε φωτογραφίες

(Πηγή: www.protothema.gr)

Το λευκό φαίνεται ότι ήταν το χρώμα που κυριάρχησε στις γυναίκες που βρέθηκαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.  
Συνδυασμό λευκού και μαύρου επέλεξαν η Όλγα Κεφαλογιάννη και η Νίκη Κεραμέως, ενώ τελείως λευκά φόρεσαν η νέα υπουργός Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη και η Λίνα Μενδώνη. Από τις υφυπουργούς, το μαύρο επέλεξε η Δόμνα Μιχαηλίδου, ενώ μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο φόρεσε η Έλενα Ράπτη. 
Στα κίτρινα ντύθηκε η νέα υφυπουργός Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, ενώ μαύρο φόρεμα με μπλε λεπτομέρειες επέλεξε η Ζέττα Μακρή.  Λευκά επέλεξε η νέα υφυπουργός Μαρία Κεφαλά, ενώ στα μπλε ντύθηκε η Σοφία… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *