Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Για όλα φταίει ο Δήμαρχος ; απάντηση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Γεώργιου Κυριλλίδη

Με ανοιχτή επιστολή μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook, απάντησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Κυριλλίδης, με την παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού (Νέα Πνοή), στην λασπολογία μέσω των social.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κυριλλίδη (facebook):

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Για όλα φταίει ο Δήμαρχος; Διαβάζω εδώ και καιρό διάφορα σχόλια σε σελίδες εδώ μέσα για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ! Παραβίασες stop και προκάλεσες ατύχημα ; Ο δήμαρχος …Έκλεισαν τα ΕΛΤΑ Κορδελιού; Ο δήμαρχος …Ψήλωσε το δέντρο κ βρίσκει υπέργειες ηλεκτρικές γραμμές ; Ο δήμαρχος …Δεν κόβει η Εγνατία ΑΕ τα παρτέρια στον περιφερειακό ; Ο δήμαρχος …Δεν έχεις μια υδροφόρα μόνιμα σε κάδο ; Ο δήμαρχος …Έχω ξαναπεί το fb και γενικά τα social media δεν προσφέρονται για ανίδεους και ανεύθυνους ! Πρώτα ενημερώνεσαι πρώτα ρωτάς κ μετά βγαίνεις δημόσια να μιλήσεις ! Εδώ το έχουμε κάνει ΚΑΦΕΝΕΙΟ των φιλάθλων ! Κ άντε οι πολίτες αλλά υποψήφιοι να βγαίνουν κ να λένε τέτοιες χοντράδες ; Κ αν αύριο διοικήσετε κ τα βρείτε μπροστά σας τι θα λέτε ; Φταει ο πρώην δήμαρχος ; Κάπου να μπει ένα τέλος στον κατήφορο …Βέβαια ορισμένοι σκοπίμως το κάνουν γιατί μπροστά στην καρέκλα δεν λογαριάζουν τίποτα ! Πόσες φορές έχω περάσει μπροστά από κάδους κ είχαν υπερχειλίσει απ τα σκουπίδια ; Ο δήμαρχος τα πέταξε ; Πόσοι πετάνε με τα υγρά και τα ζουμιά τις σακκούλες ; Ο δήμαρχος ;Το ότι για τους παρακείμενους δρόμους κ παρτέρια στον περιφερειακό είναι υπεύθυνη η περιφέρεια κ η Εγνατία το ξέρουμε ; Ο δήμαρχος ; Το ότι ο Δεδδηε είναι υπεύθυνος για την κοπή των δέντρων που ακουμπούν στα καλώδια το ξέρουμε ; Ο δήμαρχος ;και αλλά πολλά βέβαια θα μπορούσα να γράψω …με το να βρίζετε δεν κερδίζετε απολύτως τπτ με το να απειλείτε ότι έρχονται εκλογές ακόμα χειρότερα ..διότι είστε σίγουροι ότι όλοι αυτοί που τάζουν λαγούς με πετραχείλια την επόμενη ημέρα έχουν έτοιμες λύσεις για να τ αλλάξουν όλα όπως λέτε ; Μα είναι δυνατόν οι ανεύθυνες λαϊκίστικες προσεγγίσεις να σας πείθουν ; Η διοίκηση Μανδαλιανού ποτέ δεν είπε δεν υπάρχουν προβλήματα ποτέ δεν είπε δεν γνωρίζω τα προβλήματα ,αλλά τι λέει με υπευθυνότητα κ απόλυτη ειλικρίνεια …Με τα λίγα μέσα που έχουμε ως διοίκηση ,έχουμε βάλει μια σειρά και με τις μεγάλες χρηματοδοτήσεις που έχουμε εξασφαλίσει σε συνδυασμό με την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει θα πάμε ακόμα καλύτερα σε όλα τα επίπεδα ! Ρεαλιστική κ πειστική προσέγγιση ! Άλλωστε το αποδεικνύει με σειρά παρεμβάσεων που κάποιοι δεν θέλουν να βλέπουν ! Πέρα όμως απ τον ίδιο τον Δήμαρχο υπάρχει κ μια φουρνιά ποιοτικών νέων στελεχών που σε συνδυασμό με τους παλιούς εγγυώνται πολύ καλύτερες ημέρες στην καθημερινότητα του πολίτη ! Φίλες και φίλοι δεν είναι καιρός για πειράματα , δεν μας παίρνει να γυρίσουμε πάλι στην αρχή Αυτός ο Δήμος κάποια στιγμή πρέπει να πάει μπροστά .Η διοίκηση Μανδαλιανού ξεκίνησε ήδη και αξίζει να συνεχίσει για όλους τους προηγούμενους λόγους και για άλλους πολλούς ! Με ειλικρίνεια αυτογνωσία συνέπεια αλλάζει την πόλη και θα την κάνει ακόμα καλύτερη …Επιμονή και υπομονή

Νέα Πνοή-Κλεάνθης Μανδαλιανός 2023-2028

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.