Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τις Περιφέρειες

(Πηγή: www.gnomionline.gr)

Καθώς δύο εβδομάδες περίπου απέμειναν για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές και πυκνώνει η δράση των υποψηφίων  ενδιαφέρον δείχνουν και οι στοιχηματικές αποδόσεις .

Όπως δείχνουν οι στοιχηματισμοί πάμε για ντέρμπι στην Πελοπόννησο μεταξύ του Πέτρου Τατούλη και του Δημήτρη Πτωχού με τον πρώην Περιφερειάρχη κύριο Τατούλη να δυεισδύει σε περισσότερες δεξαμενές των συδνδυασμών που θα μείνουν έξω, στο δεύτερο γύρο.

Επίσης ντέρμπι και στο Βόρειο Αιγαίο με τον νυν Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη να έχει απέναντί του τον Αλκιβιάδη Στεφανή.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  ο Γιώργος Αμανατίδης δείχνει να εξελίσσεται σε φαβορί απέναντι στον νυν Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ο νυν Περιφερειάρχης  Χρήστος Μέτιος απειλείται από την Χριστόδουλο Τοψίδη.

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων η… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *