(Πηγή: www.newsauto.gr)
Η εταιρεία του Ίλον Μασκ, αλλά και ο ίδιος προσωπικ΄μ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πυρός των επικρίσεων.
Πότε για τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της και πότε για τις αστοχίες των κάποιων προϊόντων της, η Tesla τείνει να εξελιχθεί στην πιο… love to hate εταιρεία του πλανήτη!
Από την άλλη, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αποτελεί τον οδηγό των εξελίξεων προς το ηλεκτροκίνητο μέλλον της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς αποτελεί τον βασικό στόχο όλων των ανταγωνιστών της.
Πέραν των -εμπορικά, σίγουρα- επιτυχημένων επιβατικών μοντέλων της, η αμερικάνικη αγορά βρίσκεται εν αναμονή του πολυσυζητημένου (όχι πάντα με θετικό πρόσημο) Cybertruck, ενώ στην κατηγορία… Πηγή

