Aυτή την Κυριακή με το Θέμα, μία σπάνια συλλεκτική έκδοση: «300 Φούρνοι και Ζαχαροπλαστεία σε όλη την Ελλάδα»

(Πηγή: www.protothema.gr)

Κάθε φούρνος και μια εμπειρία που βιώνουμε με όλες μας τις αισθήσεις. Κάθε ζαχαροπλαστείο και ένα γλυκό συναίσθημα που γίνεται ανάμνηση.
Η μεγάλη βόλτα στους φούρνους και στα ζαχαροπλαστεία που απλώθηκε σε όλη τη χώρα ήταν εκπληκτική. Νόστιμη και πολύπλοκη, έφερε κοντά μας ανθρώπους με ζωή που μοιάζει μυθιστόρημα και αποκάλυψε τις σημερινές γευστικές προτιμήσεις των Ελλήνων με γοητευτικό τρόπο.
Το προζυμένιο ψωμί κυριαρχεί στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και σε ένα βαθμό και της Θεσσαλονίκης με απόλυτο πρωταγωνιστή τους επονομαζόμενους “νέους φούρνους” που βγάζουν προζυμένιο ψωμί αργής ωρίμανσης. Τα ζαχαροπλαστεία με πολίτικα γλυκά και σιροπιαστά του ταψιού… Πηγή (Πηγή: www.protothema.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *