Μάθιου Πέρι: Κατανάλωσε όση κεταμίνη χορηγείται για αναισθησία πριν από χειρουργείο

(Πηγή: www.cnn.gr)

Ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι Richard Shotwell/Invision/AP

Ποσότητα κεταμίνης ισόποση με όση χορηγείται για αναισθησία σε έναν ασθενή προτού χειρουργηθεί, κατανάλωσε ο Μάθιου Πέρι, όπως έγινε γνωστό από την ιατροδικαστική έκθεση που βγήκε στο φως της δημοσιότητας. 

Σε άρθρο του το TMZ γράφει πως, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, τα επίπεδα κεταμίνης του Πέρι ήταν 3.540 ng/ml».

«Όταν οι χειρουργικοί ασθενείς υποβάλλονται σε αναισθησία, τα επίπεδα κεταμίνης κυμαίνονται μεταξύ 1.000 και 6.000» οπότε ο «Τσάντλερ» φαίνεται πως βρισκόταν στο υψηλότερο εύρος της δοσολογίας.

Υπενθυμίζεται ότι, ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε από «οξείες επιπτώσεις κεταμίνης», ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατάθλιψης και χρησιμοποιείται επίσης… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *