Η συνταγή για τα πιο νόστιμα και τραγανά κρουασάν αμυγδάλου που έχετε δοκιμάσει ποτέ

(Πηγή: www.enikos.gr)

Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς Κελσίου. Φτιάξτε το σιρόπι βάζοντας το νερό και τη ζάχαρη σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων. Ζεστάνετε για 90 δευτερόλεπτα ή μέχρι να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη. Προσθέστε εκχύλισμα αμυγδάλου.

Η συνταγή για τα πιο νόστιμα και τραγανά κρουασάν αμυγδάλου που έχετε δοκιμάσει ποτέ

Αυτά τα τραγανά κρουασάν βουτύρου με γέμιση από σπιτική κρέμα αμυγδάλου, μπορούν να συναγωνιστούν άνετα εκείνα που διατίθενται σε οποιοδήποτε αρτοποιείο. Μπορείτε να τα φτιάξετε σε μόλις 25 λεπτά.

Οι λόγοι που θα λατρέψετε αυτά τα νόστιμα κρουασάν αμυγδάλου

Ετοιμάστε τη γέμιση αμυγδάλου: Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι αμυγδάλου, το μαλακωμένο… Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.