J2US: Κατέπληξαν τους κριτές Ίαν και Πηνελόπη ερμηνεύοντας το «Σ’ αγαπώ» – «Είστε μια αγαλλίαση διαρκείας!»
(Πηγή: www.enikos.gr)
J2US: Κατέπληξαν τους κριτές Ίαν και Πηνελόπη ερμηνεύοντας το «Σ’ αγαπώ» – «Είστε μια αγαλλίαση διαρκείας!»
Το δικό τους «Σ’ αγαπώ» είπαν το βράδυ του Σαββάτου από τη σκηνή του J2US Ίαν Στρατής και Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ενθουσιάζοντας τους κριτές.
«Η χαρά κράτησε λίγο» παραπονέθηκε η Πηνελόπη αναφερόμενη στο κομμάτι του Γιώργου Θεοφάνους που έχουν ερμηνεύσει ο Αντώνης Ρέμος με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.
«Μήπως να τραγουδήσεις στο γυναικάκι σου αυτό το τραγούδι;» πρότεινε η Πηνελόπη.
«Είστε αγαλλίαση διαρκείας. Οι φωνητικές σας δυνατότητες είναι αξεπέραστες. Ο τρόπος που λέτε φωνητικά τα τραγούδια είναι υποδειγματικός. Κάθε φορά που ακούω τα κομμάτια ακούω μια δική σας λεπτομέρεια και… Πηγή
