Συνταγή για αφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας με γλυκοπατάτες

(Πηγή: www.enikos.gr)

Αυτή η συνταγή για μπιφτέκια γαλοπούλας με γλυκοπατάτες είναι ιδανική για ένα εύκολο και νόστιμο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Τα μπιφτέκια είναι αφράτα και ζουμερά, ενώ οι γλυκοπατάτες ψήνονται μαζί τους στο φούρνο δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο πιάτο.

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τον κιμά γαλοπούλας, τη γλυκοπατάτα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη βρώμη, τον μαϊντανό, το αυγό, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Πλάστε το μείγμα του κιμά σε 4-6 μπιφτέκια.
Τοποθετήστε τα μπιφτέκια σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήστε για 20-25 λεπτά, μέχρι να ψηθούν… Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.