Στην Καβάλα μεγάλα κρουαζιερόπλοια, στην Αλεξανδρούπολη πλοία με τανκς

(Πηγή: www.gnomionline.gr)

Νωρίς το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου 2024 κατέπλευσε για πρώτη φορά στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» το 294 μέτρων κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity της Celebrity Cruises.

Όπως αναφέρει το Kavalapost.gr είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει καταπλεύσει ποτέ στο «Απόστολος Παύλος», ενώ αναμένεται να καταπλεύσει στην Καβάλα συνολικά έξι φορές μέσα στο 2024. Το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο είναι το πρώτο για τη φετινή σεζόν κρουαζιέρας, μεταφέρει πάνω από 2.000 επιβάτες, με τους μισούς και πλέον να είναι αμερικάνοι.

Το θηριώδες πλοίο λόγω μεγέθους και βυθίσματος θα παραμείνει αρόδο (εκτός λιμανιού), με τους επιβάτες να μεταφέρονται στο λιμάνι με λάντζες (μικρές βάρκες).

Την ίδια στιγμή, το πολυθρύλητο πολυσυζητημένο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, υποδέχεται νατοϊκά πλοία και εκπρόσωποι αρχών πανηγυρίζουν για τα στρατιωτάκια και τα οχήματα… Πηγή (Πηγή: www.gnomionline.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.