Πρώτο το 1ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης στον διαγωνισμό Ανακύκλωσης!

(Πηγή: www.gnomionline.gr)

Μαζί με το Ειδικό Σχολείο είναι τα δύο σχολεία Β’βάθμιας Εκπαίδευσης που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Ανακύκλωσης του Δήμου

Το 1ο Γυμνάσιο και το Ειδικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης είναι τα δύο σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Ανακύκλωσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατά τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Η εκδήλωση βράβευσης του Σχολικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης «Ανακυκλώνουμε στο Σχολείο 2023-2024», Κατηγορία: Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28.05.2024 στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή των σχολείων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Ο Σχολικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης «Ανακυκλώνουμε στο Σχολείο 2023-2024» υλοποιείται για μία ακόμη σχολική χρονιά, από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου, με σκοπό… Πηγή (Πηγή: www.gnomionline.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.