Φόρτωναν 12,89 εκατ. λαθραία τσιγάρα σε νταλίκα

(Πηγή: www.tanea.gr)

Σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων κατάφερε η  Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΓΑΔΑ με τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας καπνικών προϊόντων στον Ασπρόπυργο.

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χτες (30-5-2024) συνελήφθησαν 4 άτομα (οι 3 αλλοδαποί) που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και κατασχέθηκαν περισσότερα από 644.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Η επιχείρηση έγινε με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., αστυνομικού σκύλου και κλιμακίου της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, υπό το συντονισμό του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου (Σ.Ε.Κ.), σε συνεργασία με Τελωνειακές και Οικονομικές Υπηρεσίες (Σ.Δ.Ο.Ε.).

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία οι τέσσερις συλληφθέντες εντοπίστηκαν τη στιγμή που μεταφόρτωναν το παράνομο φορτίο από… Πηγή (Πηγή: www.tanea.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.