Η καλύτερη συνταγή για παραδοσιακή μηλόπιτα

(Πηγή: www.enikos.gr)

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220°C. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε απαλά τα μήλα, το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μηλόξυδο, την κανέλα, το αλάτι, το μοσχοκάρυδο, το τζίντζερ και το μπαχάρι.

Η μηλόπιτα αποτελεί ένα διαχρονικό και αγαπημένο γλυκό, ιδανικό για όλες τις περιστάσεις. Η παρασκευή της είναι σχετικά εύκολη, ενώ το αποτέλεσμα είναι πάντα απολαυστικό.

Ανοίξτε τη μία δόση ζύμης για τάρτα σε στρογγυλό σχήμα διαμέτρου 28-30 εκ. Τοποθετήστε απαλά τη ζύμη σε μια ταρτιέρα 23 εκ. και κόψτε τις άκρες, αφήνοντας περίπου 2,5 εκ. (1 ίντσα) γύρω γύρω. Γεμίστε με το μείγμα μήλου, φτιάχνοντας ένα μικρό ανάχωμα στο κέντρο. Προσθέστε τα… Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.