Κασσελάκης: Αυτό που βλέπετε δεν είναι πισίνα, είναι πηγάδι και δεξαμενή – ΘΕΜΑ: Πρώτη φορά βλέπουμε πηγάδι με… ξαπλώστρες!

(Πηγή: www.protothema.gr)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελακης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, αφού επαναλαμβάνει τα γνωστα και τετριμμένα ψεύδη για το Πρώτο ΘΕΜΑ, δίνει μια πραγματικά απίστευτη απάντηση, λέγοντας ότι η πισίνα στο σπίτι του στις Σπέτσες είναι αποτέλεσμα εργασιών καλλωπισμού μιας παλιάς δεξαμενής και ενός πηγαδιού και ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι επειδή η πισίνα του είναι … ρηχή, βάθους 1,40 μ.  δεν ειναι παρανομη και αυθαιρετη, ωστόσο ούτε κι αυτό το υποστηρίζει ενθέρμως στην εμφανως αμηχανη ανακοινωση του.
Ο κ.Κασσελάκης, ως αρχηγός της  της αξιωματικής αντιπολίτευσης διεπραξε μια πραγματικά πρωτοφανή παρανομία. Εφτιαξε πισίνα σε παραδοσιακό κηρυγμένο οικισμό, στις Σπέτσες έχοντας λάβει… Πηγή (Πηγή: www.protothema.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.