(Πηγή: www.enikos.gr)
Ακρίβεια: Αδειάζουν οι ταβέρνες από τουρίστες – Στροφή στο take away και την… μαγειρική στο δωμάτιο
Του Αργύρη Ηλιάδη
Την στιγμή που σε πολλές περιοχές της Ελλάδας η πληρότητα των καταλυμάτων «αγγίζει» ακόμα και το 100%, οι εστιάτορες βλέπουν άδεια τα τραπεζοκαθίσματά τους, αφού οι καταναλωτές έχουν αποφασίσει να μειώσουν τα έξοδα για την διασκέδασή τους. Μάλιστα, εκτός από το γεγονός ότι επιλέγουν να παίρνουν «γρήγορο» φαγητό ή ροφήματα στο χέρι – καθώς αποτελεί οικονομικότερη επιλογή -, επισκέπτονται τα σούπερ μάρκετ, προμηθεύονται προϊόντα της αρεσκείας τους και μαγειρεύουν στο κατάλυμα που έχουν μισθώσει.
Η υιοθέτηση αυτών των νέων συνηθειών, επηρεάζει άμεσα και την… Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)