(Πηγή: www.in.gr)
Στις διακοπές παραγγέλνουμε κλαμπ σάντουιτς από μπιτσόμπαρο ή έχουμε μαζί μας τοστ με υλικά από το σουπερμάρκετ; Για όλο και περισσότερους παραθεριστές, Έλληνες και ξένους, το δεύτερο κερδίζει έδαφος, ως το πλέον οικονομικό.
Το τάπερ με τα κεφτεδάκια ή ακόμα και το βραστό αυγό, που κάποιοι το λοιδορούσαν τα χρόνια της ευμάρειας, ως δείγμα μικροαστικής μιζέριας, επιστρέφει δριμύτερο και στις παραλίες. Η τάση να «τρώμε μέσα» και στις διακοπές, μαγειρεύοντας στο σπίτι ή στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα, είχε εντοπιστεί από πέρυσι, σε σχετικές έρευνες. Φέτος όμως συνεχίζεται πιο έντονη, όπως επιβεβαιώνουν εκπρόσωποι του κλάδου της εστίασης, αλλά και νέες έρευνες από τον… Πηγή (Πηγή: www.in.gr)