Νίκος Νίτσας «Ο ΙΣΘ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση σε βάρος συναδέλφου και ζητά περισσότερα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των ασθενών»

(Πηγή: seleo.gr)

Στο πλευρό του διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης βρίσκεται η ιατρική κοινότητα ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε -από συνοδό ασθενή- στον εργασιακό του χώρο. Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης δια του προέδρου του Νίκου Νίτσα επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με το μέλος του συλλόγου θέτοντας τη νομική υπηρεσία του ΙΣΘ στη διάθεση του.

Ο κ. Νίτσας μεταξύ άλλων δήλωσε συμπαράσταση στον διευθυντή της κλινικής που δέχτηκε την επίθεση, μιας κλινικής που «λειτουργεί υποδειγματικά υπό την καθοδήγηση του και κατά γενική ομολογία εργαζομένων και ασθενών, πέρα από τις δυνατότητές της λόγω έλλειψης προσωπικού (αναισθησιολόγων κι άλλων ειδικοτήτων καθώς… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.