Σικελία: Συγκινεί το μήνυμα της αδελφής της 18χρονης Χάνα -«Είναι ο μικρός μου άγγελος», τι λέει εμπειρογνώμονας για το ναυάγιο

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Νέα στοιχεία αναμένεται να αποκαλύψουν αύριο οι ιταλικές αρχές σχετικά με το ναυάγιο του πολυτελούς γιοτ στη Σικελία που κόστισε τη ζωή σε επτά άτομα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News, οι εισαγγελείς ερευνούν το ναυάγιο Bayesian για ενδεχόμενη ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Η γραμμή έρευνας είναι συνήθης διαδικασία σε πολύπλοκες υποθέσεις όπως η συγκεκριμένη. Παράλληλα, οι ιταλικές αρχές αναμένεται να αποκαλύψουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνά τους για το ναυάγιο αύριο, σε συνέντευξη Τύπου.

«Η οικογένεια Λιντς είναι συντετριμμένη και σε κατάσταση-σοκ. Της συμπαραστέκονται συγγενείς και φίλοι», ανέφερε νωρίτερα η ανακοίνωση του εκπροσώπου της οικογένειας, μετά την εύρεση της σορού… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.